Područni objekt – Mlinska

    Zgrada područnog vrtića u Mlinskoj 16a je najstarija od svih lokacija vrtića u Samoboru, u vlasništvu je vrtića. Nije namjenski građena za vrtić, ali je 1955.g. predana vrtiću na korištenje, i to sjeverni dio zgrade, koji radi neprekidno od 04.10.1955.g. Zapadni dio objekta je dograđen 1964.g., i u tom obliku radi do današnjih dana. Do dogradnje se odgojno obrazovni rad odvijao u dvije prostorije i to samo prije podne – od 8 – 12 h. Do 1975.g. je to bio jedini vrtić u Samoboru. Ukupne je stambene površine 860 m2, u okviru kojih je: 6 boravaka za djecu, sanitarni prostori, hodnici, čajna kuhinja, kabineti, zbornica, keramičarska radionica, samostalna kotlovnica. U svom sastavu ima dvorište i park u ukupnoj površini od 9.500m2.

RUJAN 2017:

PREDŠKOLA 2017:

FAŠNIK 2017: 


RUJAN 2016:

 

Obilježavanje Hrvatskog olimpijskog dana u DV Izvor:

 

U ponedjeljak ,12.09. u Dv Izvor sve je bilo prepuno bijelih majica.

 

Naši najmlađi, cikom grajom i veseljem obilježili su HOD u svom prostoru te time dali svoj doprinos i podršku sportu..

 

Na dvije se lokacije uživalo u pokušajima i savladavanju sportskih zadataka možda i budućih sportaša.

 

U Bregani, zajedno s roditeljima u popodnevnim satima ,provele su se male sportske aktivnosti. Uživanje u zajedničkom druženju djece roditelja i odgojitelja zasigurno je odjeknuo pozitivan stav kako prema sportu tako i zdravom načinu kretanja.

 

U parku u samom centru grada atmosferu je začinio Robi Bobi koji je sa ekipom Sportića i djecom iz Krklecove i Mlinske napravio veliki sportski susret.

 

Na sveopće zadovoljstvo mališana ,skakalo se u vrećama, povlačilo uže, trčalo i kretalo na razne načine primjereno djeci predškolske dobi.

 

Nakon što su pokazali svoje mogućnosti , niti jedan sportski klub u Samoboru ne treba brinuti o podmlatku, a tko zna ...možda se u kome krije i budući olimpijac.

 

 

 

 

SIJEČANJ 2016:

 

PROSINAC 2015:

Djed Mraz u Samoboru

 

Znate li da je u Samobor stigao Djed Mraz ?

 

Djeca Dječjeg vrtića Izvor osim sinoćnjeg dočeka bila su i danas prvi gosti na farmi Mirnovec. Uz toplo druženje „Pćelica“ s Djedicom u njegovoj kući , uz pratnju su obišle i farmu, na kojoj su konji, zečevi, vjeverice, te provele prekrasno prijepodne u zajedničkom druženju.Bilo je tu i pjesme, pregršt pitanja i želja, ali i slatkog iznenađenja koje je veseli Djed Mraz pripremio za svako dijete. Da li je pravi ili ne,trebalo je provjeriti, pa su ga oni najhrabriji povukli za bradu . Nedostajalo je samo malo snijega no usprkos tome zasigurno je ostalo jedno veliko sjećanje i doživljaj kojeg je svako dijete ponijelo u vrtić ,a kasnije i svojim kućama.

 

STUDENI 2015:

 

Malo jesenskih događanja u našem vrtiću:

 

28.10.2015

 

 

 

 

SRPANJ 2015:

 

KontaktSLUŽBENE OBAVIJESTI